Lemmikkilintuaiheiset kirjat

Alla olevassa taulukossa on listattua yhdistyksen julkaisemat tai yhdistyksen jäsenten kirjoittamat ja muita kautta julkaistut lemmikkilintuaiheiset kirjat. Koska nämä ovat yhdistyksen aktiivisten jäsenten kirjoittamia, voi näiden kirjojen laatuun luottaa.

Papukaijan koulutuksen perusteet? Jarmo Tuutti: Papukaijan koulutuksen perusteet

Papukaijan koulutuksen perusteet on laatuaan ensimmäinen kirja Suomessa. Siinä esitellään perustiedot, joiden avulla voi luoda luottamuksellisen suhteen lemmikkiinsä ja opettaa sille hyödyllisiä taitoja niin arkielämään kuin omaksi ja linnun iloksi. Kirjassa kerrataan papukaijojen perustarpeet ja lajityypilliset käyttäytymismuodot, joiden tuntemus ja huomioon ottaminen ovat onnistuneen koulutuksen ehdoton edellytys.

Käy lukemassa lisää ja katsomassa myyntipaikat tältä sivulta!
Papukaija lemmikiksi? Jarmo Tuutti: Papukaija lemmikiksi?

Papukaija lemmikiksi? auttaa sinua ymmärtämään papukaijaa sekä lemmikkinä että kotonasi elävänä villieläimenä. Se käsittelee papukaijan hankkimista ja pitämistä lemmikkinä monesta eri näkökulmasta. Paras aika lukea opas on ennen päätöstä papukaijan hankkimisesta, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä!

Voit lukea oppaan netissä: Papukaija lemmikiksi?.
Papukaija Ida-Emilia Kaukonen & Jarmo Tuutti: Minun lemmikkini - Papukaija

Perhemedioiden julkaiseman kirjasarjan papukaija-osan kirjoittivat yhdistyksen hallituksen jäsenet Ida-Emilia ja Jarmo. Kirja on mukava ja kevyt yleiskatsaus papukaijojen pitämiseen lemmikkeinä ja löytyy myös monista kirjastoista.