Tuki medialle

Liikkeellä on paljon vanhentunutta ja jopa vaarallista tietoa lemmikkilintujen pitämiseen liittyen. Lemmikkilinnut Kaijuli ry ja sen aktiivit auttavat mielellään median edustajia tekemään laadukkaita lemmikkilintuaiheisia uutisia ja artikkeleita.

Erään uutisen yhteydessä kerrottiin, että neitokakadulle pitäisi laittaa pönttö nukkumapaikaksi. Neitokakadu ei kuitenkaan sellaista tarvitse kuin pesintään, ja tällainen ohje voi pahimmillaan vaarantaa linnun hengen. Lintujen hyvinvoinnin kannalta on erittäin tärkeää, että yleisölle kerrotaan ajan tasalla olevaa tietoa lemmikkilinnuista. Tarvitseko apua...

  • ...laadukkaiden ja ajan tasalla olevien lähteiden etsimiseen?
  • ...tietojen oikeellisuuden tarkistamiseen artikkelia tai uutista varten?
  • ...tiedon etsimistä varten?
  • ...kokeneiden kasvattajien, harrastajien tai jonkin lajin yksilöiden omistajien etsimiseen?
  • ...kuvien ja muun vastaavan materiaalin etsimiseen?

Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä, miten voisimme auttaa! Median yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., jonka kautta viesti välitetään oikealle henkilölle ensitilassa.

Yhdistys ei lähtökohtaisesti veloita mitään avustaan. Toivomme kuitenkin, että yhdistyksen nimi voidaan mainita jutun yhteydessä, jos mahdollista. Kuvien ja muun materiaalin kohdalla maksullisuus riippuu näiden tekijänoikeuksien omistajasta.

medialle

Yhdistyksen Jonne Stenroth kuvattavana messuilla Ylen Luonto lähellä -sarjaan.